Καρδίτσα: Τον έπιασαν με χάπια και διαπίστωσαν ότι ήταν φυγόποινος

Καρδίτσα: Τον έπιασαν με χάπια και διαπίστωσαν ότι ήταν φυγόποινος

Δυο ακόμη συλλήψεις με ευρωπαϊκά και ελληνικά εντάλματα

dias_0
Έβγαλαν «λαγό» οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που σταματήσαν τυχαία για έλεγχο έναν Έλληνα στην Καρδίτσα και του πέρασαν χειροπέδες, επειδή βρήκαν στην κατοχή του 84 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτουμένη ιατρική συνταγή, καθώς από τα στοιχεία του διαπίστωσαν ότι ήταν φυγόποινος.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ! Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε από την Ασφάλεια στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, που διέταξε να οδηγηθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή.

Δυο συλλήψεις με ευρωπαϊκά και ελληνικά εντάλματα

Για παράνομη είσοδο στη χώρα είχε συλληφθεί αρχικά ένας αλλοδαπός στην Ορεστιάδα, αλλά η έρευνα που ακολούθησε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας αποκάλυψε ότι σε βάρος τους είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της Αυστρίας για διακίνηση ναρκωτικών το οποίο εκκρεμούσε. Έτσι, παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, που δρομολογεί την έκδοσή του στην Αυστρία.

Ένας ομογενής από την Αλβανία συνελήφθη στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, καθώς διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που του έκαναν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας του 1ου Ανακριτικού Τμήματος Ανηλίκων Αθηνών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών. Ο νεαρός ομογενής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας που διέταξε την μεταγωγή του στην Αθήνα για να απολογηθεί.


Ειδήσεις σήμερα: 

Ο έκλυτος βίος του αναλυτή του CNN που αυνανίστηκε live: Απιστίες, σκάνδαλα και σεξουαλικές... εμμονές

Δασκάλα που αποπλάνησε μαθητή είπε ότι ήταν... «τσιμπημένη» μαζί του και «ήθελε να τον κάνει να ζηλέψει»

Πτωχευτικός Νόμος: Πως θα διευθετούνται από αρχές του 2021 τα χρέη νοικοκυριών και επιχειρήσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης