Διακινούσε ηρωίνη, κάνναβη και χάπια στα Ιωάννινα

Διακινούσε ηρωίνη, κάνναβη και χάπια στα Ιωάννινα

Σύλληψη καλλιεργητή χασισόδεντρων στην Πτολεμαΐδα

Iwannina-narkwtika
Σε κλοιό αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκε ένας Έλληνας το μεσημέρι της εθνικής επετείου, καθώς εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών ότι διακινούσε ναρκωτικά σε χρήστες της πόλης των Ιωαννίνων και αμέσως βρέθηκε με χειροπέδες.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή των Ιωαννίνων, όπου βρέθηκαν μια συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 51,1 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,1 γραμμαρίων και 21 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν, ακόμη 350 ευρώ που βρήκαν στην κατοχή του ως προερχόμενα από την πώληση του παράνομου εμπορεύματός τους και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην Πτολεμαΐδα

Η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή ενός 60χρονου όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας, ήταν αρκετή για να ακολουθήσει έρευνα στην κατοικία του όπου κατασχέθηκαν δυο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 50 και 67 εκατοστών. Ο 60χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.


Ειδήσεις σήμερα:

Τζέφρι Έπσταϊν: Όταν η πρώην του πήγε την 17χρονη «σκλάβα του σεξ» του για να αγοράσουν... στολή μαθήτριας

Ποιες περιοχές της Αττικής έχουν τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού

19 κρούσματα κορωνοϊού σε δύο ιδιωτικές ψυχιατρικές κλινικές στη Λάρισα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης