Σε κλοιό αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκε ένας Έλληνας το μεσημέρι της εθνικής επετείου, καθώς εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών ότι διακινούσε ναρκωτικά σε χρήστες της πόλης των Ιωαννίνωνκαι αμέσως βρέθηκε με χειροπέδες.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή των Ιωαννίνων, όπου βρέθηκαν μια συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 51,1 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,1 γραμμαρίων και 21 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν, ακόμη 350 ευρώ που βρήκαν στην κατοχή του ως προερχόμενα από την πώληση του παράνομου εμπορεύματός τους και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην Πτολεμαΐδα
Η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή ενός 60χρονου όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας, ήταν αρκετή για να ακολουθήσει έρευνα στην κατοικία του όπου κατασχέθηκαν δυο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 50 και 67 εκατοστών. Ο 60χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.