Επί οκτώ μήνες ψώνιζε ανενόχλητος και έκανε και άλλες συναλλαγές στην Θεσπρωτίαένας αλλοδαπός, με δυο τραπεζικές κάρτες που είχε κλέψει από την κατοχή ενός ηλικιωμένου χωρίς εκείνος να το αντιληφθεί παρά μόνο όταν ήταν πολύ αργά!
Το θύμα δεν κατάλαβε ότι οι κάρτες του είχαν κάνει φτερά καθώς, λόγω της μεγάλης ηλικίας του, δεν τις χρησιμοποιούσε. Έτσι, στο διάστημα από τις 31 Οκτωβρίου του 2019 ως τις 3 Ιουλίου φέτος, ο αλλοδαπός ζούσε… ζωή χαρισάμενη ξοδεύοντας συνολικά από το λογαριασμό του το ποσό των 14.000 ευρώ!
Όταν πια ο ηλικιωμένος πληροφορήθηκε ότι ο λογαριασμός του είχε αδειάσει, ακύρωσε τις κάρτες και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Φιλιατών ανέλαβαν την έρευνα. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, αλλά παρέμεινε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.