Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί - Δραματικό μήνυμα από τον αδερφό της: Ούτε εμείς, ούτε η αστυνομία έχει κάποιο νέο

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί - Δραματικό μήνυμα από τον αδερφό της: Ούτε εμείς, ούτε η αστυνομία έχει κάποιο νέο

«Να μας πάρει ένα τηλέφωνο, εμείς την αγαπάμε», είπε ο αδερφός της νεαρής γυναίκας - Η Άρτεμις αγνοείται εδώ και περίπου εβδομάδες 

19
Έκκληση προς όλους όσοι γνωρίζουν κάτι για την εξαφάνιση της 19χρονης αδελφής του απηύθυνε, σε δραματικό τόνο, ο Άρης Βασίλης.

«Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε κάποιο νέο, ούτε εμείς ούτε η Αστυνομία», ανέφερε σε συνέντευξή του στο Mega. Παράλληλα, σημείωσε πως η οικογένεια της 19χρονης ελπίζει ότι είναι καλά, καθώς έχουν περάσει πολλές ημέρες από την εξαφάνισή της.


«Αν είναι με κάποιον και είναι καλά, να μας ειδοποιήσει. Να μας πάρει ένα τηλέφωνο. Εμείς την αγαπάμε», συμπλήρωσε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Τάσος Ντούγκας επανέλαβε την έκκληση της οικογένειας να επικοινωνήσει κάποιος με την οικογένεια για να μάθει αν το παιδί είναι καλά.

Κλείσιμο
Επιπλέον, τόνισε ότι κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων για αρπαγή, καθώς υπάρχουν στοιχεία ότι η κοπέλα κρατείται κάπου παρά τη θέλησή της.

Σύμφωνα με τους γονείς της Αρτέμιδος, η κόρη τους εξαφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Φεύγοντας από το σπίτι, ενημέρωσε τους γονείς της ότι θα πάει να δώσει συνέντευξη για να την πάρουν για δουλειά σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών στο Κορωπί. Οι γονείς έμειναν ήσυχοι ότι το παιδί τους θα πάει εκεί, αλλά σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας η Άρτεμις δεν πήγε ποτέ και οι Αρχές στρέφονται τώρα προς το φιλικό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η κοπέλα είχε γνωρίσει κάποιον μέσω και είχε χωρίσει πρόσφατα από τον 24χρονο άντρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της. Ο πατέρας της κάνει λόγο για ένα γλυκό παιδί, συνεσταλμένο και ντροπαλό και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να λήξει ευχάριστα αυτή η υπόθεση.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: «Ψυχρολουσία» με 1259 νέα κρούσματα και 102 διασωληνωμένους

Τσιόδρας: Είναι χειρότερα τα πράγματα στο δεύτερο κύμα - Είναι η ώρα της συνείδησης

Χαρδαλιάς: Lockdown σε Ιωάννινα και Σέρρες από την Πέμπτη το πρωί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης