Σε καραντίνα η Νίκη Κεραμέως – Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών της

Σε καραντίνα η Νίκη Κεραμέως – Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών της

Η υπουργός Παιδείας εκτιμά ως πιθανότερο ενδεχόμενο να της μετέδωσε τον κορωνοϊό ο σύζυγός της – Σε καραντίνα και τα παιδιά τους ενώ η ίδια θα συνεχίσει να εργάζεται από το σπίτι

keramews_maska
Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ύστερα από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, όπως και ο σύζυγός της. Παρότι η ίδια είναι ασυμπτωματική, έσπευσε να υποβληθεί επειδή ο σύζυγός, εμφάνισε ήπια συμπτώματα, όπως ανέφερε στο twitter.

Η κ. Κεραμέως παρά το γεγονός ότι είχε αρκετές συναντήσεις και εργαζόταν σκληρά, ήταν ιδιαίτερη προσεκτική και ως εκ τούτου θεωρεί ως πιθανότερο ενδεχόμενο να της μετέδωσε τον ιό ο σύζυγός της που είναι δικηγόρος και έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο, λόγω της εργασίας τους. Η υπουργός τηρούσε πάντα όλα τα μέτρα και φορούσε μάσκα συνεχώς, λόγω της φύσης της δουλειάς της. Παλαιότερα είχε κάνει τεστ με αρνητικά αποτελέσματα .

Η υπουργός μπαίνει σε καραντίνα μαζί με όλη της την οικογένεια, ενώ τα παιδιά της δεν θα πάνε σχολείο. Η ίδια θα συνεχίζει να εργάζεται σε κανονικούς ρυθμούς από το σπίτι. Όπως ανακοίνωσε η κ. Κεραμέως στο twitter:« Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. #ΜένουμεΑσφαλείς».



Παράλληλα, οι αρχές προχωρούν στην ιχνηλάτηση των επαφών της κυρίας Κεραμέως, ενώ ανάλογη διαδικασία εξελίσσεται και στη Βουλή, με τα μέχρι στιγμής τεστ να έχουν βγει αρνητικά.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: «Ψυχρολουσία» με 1259 νέα κρούσματα και 102 διασωληνωμένους

Τσιόδρας: Είναι χειρότερα τα πράγματα στο δεύτερο κύμα - Είναι η ώρα της συνείδησης

Χαρδαλιάς: Lockdown σε Ιωάννινα και Σέρρες από την Πέμπτη το πρωί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης