Κορωνοϊός: Αστυνομικοί έκαναν «πλάτες» σε μπαρ του Πειραιά που παραβίαζε τα μέτρα

Κορωνοϊός: Αστυνομικοί έκαναν «πλάτες» σε μπαρ του Πειραιά που παραβίαζε τα μέτρα

Αστυνομικός έπινε ποτό στο μπαρ και έπεσε σε μπλόκο συναδέλφων - Εκανε παρέμβαση και υποδιοικητής τμήματος για να μην κοπεί πρόστιμο

astynomia_elegxoi
Αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα του Πειραιά έπινε το ποτό του σε μπαρ της περιοχής, ενώ είχαν περάσει τα μεσάνυχτα και όταν τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε πάνω σε μπλόκο συναδέλφων του που διενεργούσαν ελέγχους για Covid-19, όχι μόνο αρνήθηκε ότι διασκέδαζε παραβιάζοντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό, άλλα δήλωσε ρητά ότι θα καταθέσει και ενόρκως ότι το μπαρ ήταν κλειστό παρόλο που μέσα έπαιζε μουσική και ήταν 20 άτομα.

Το απίστευτο είναι ότι, μόλις η υπόθεση οδηγήθηκε στο Τμήμα, ο αστυνόμος Α’ και υποδιοικητής του Τμήματος στον Πειραιά ο οποίος είναι φορέας κορωνοϊού καθώς είχε διαγνωστεί από τις 22 του μηνός και ήταν σε καραντίνα, πήρε από το σπίτι του τηλέφωνο τον επικεφαλής των ελέγχων και απαίτησε να παρέμβει για να μην κοπούν πρόστιμα στο μαγαζί.

Ο επικεφαλής των μέτρων, αμέσως ενημέρωσε τη ΓΑΔΑ για την περίπτωση των δυο αστυνομικών με αποτέλεσμα η υπόθεση πλέον να έχει περάσει στα χέρια των αξιωματικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων καθώς διετάχθη από τον Εισαγγελέα προκαταρκτική εξέταση από τους Αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε βίντεο: Κορωνο-πάρτι με τσιφτετέλια πάνω στα τραπέζια και συνωστισμός δίχως αύριο! - Αστυνομικοί έκαναν «πλάτες» σε μπαρ του Πειραιά
Κορωνο-πάρτι με τσιφτετέλια πάνω στα τραπέζια και συνωστισμός δίχως αύριο!



Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανός σκότωσε με 11 μαχαιριές την Ισπανίδα σύζυγό του αφού έκαναν σεξ στην πολυτελή βίλα τους

Ο πόλεμος της τρίχας για Πάνο Καλλίτση και Έλενα Χριστοπούλου: Από τον γάμο, στο διαζύγιο και τα εξώδικα

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τον γυναικολόγο στην Ρόδο: «Βογκούσε σαν να έκανε σεξ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης