Ο Δήμος Αθηναίων τιμά τον Νίκο Αναστασιάδη με το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών

Ο Δήμος Αθηναίων τιμά τον Νίκο Αναστασιάδη με το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών

Τον πρόεδρο της Κύπρου υποδέχθηκε την Κυριακή ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών, Χρήστος Τεντόμας - Σήμερα το βράδυ η βράβεευση

tentomas-anastasiadis3
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Με αφορμή την ιδιωτική επίσκεψη του Κύπριου Προέδρου στην Αθήνα, ο Δήμος Αθηναίων θα παραθέσει τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του βράδυ της Δευτέρας, ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης αναμένεται να συναντήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κύπριος Πρόεδρος αφίχθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το απόγευμα της Κυριακής και την υποδοχή του εκ μέρους του Δήμου Αθηναίων ανέλαβε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστος Τεντόμας.

Ο κ. Τεντόμας αφού υποδέχθηκε θερμά τον κ. Αναστασιάδη στο αεροδρόμιο, τον συνόδευσε στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει.

Στο πλευρό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών βρίσκονταν οι δύο υιοί του, με την οικογένεια Τεντόμα να εκπροσωπεί επάξια τον Δήμο Αθηναίων, στην επίσημη υποδοχή του Κύπριου Προέδρου.

tentomas-anastasiadis
Κλείσιμο


Το απόγευμα της Δευτέρας σε ειδική τελετή στο αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης θα απονείμει στον Νίκο Αναστασιάδη το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών.

Η απόφαση για την απονομή ελήφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας: «σε αναγνώριση - όπως αναφέρεται σε αυτήν - των μέχρι σήμερα προσπαθειών του για την ειρηνική επανένωση της αδελφής Κύπρου, προς όφελος του συνόλου του Κυπριακού λαού, την κραταίωση των ακατάλυτων και άρρηκτων ελληνοκυπριακών δεσμών, την σταθερή υπεράσπιση των δημοκρατικών και ανθρώπινων αξιών που μας ενώνουν, την προσήλωση του στο όραμα μιας Ευρώπης της αλληλεγγύης, της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής και την ακλόνητη δέσμευση του για την επικράτηση της ειρήνης και της ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο και παγκόσμια, με βάση τις αρχές του διεθνούς δικαίου».

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανός σκότωσε με 11 μαχαιριές την Ισπανίδα σύζυγό του αφού έκαναν σεξ στην πολυτελή βίλα τους

Ο πόλεμος της τρίχας για Πάνο Καλλίτση και Έλενα Χριστοπούλου: Από τον γάμο, στο διαζύγιο και τα εξώδικα

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τον γυναικολόγο στην Ρόδο: «Βογκούσε σαν να έκανε σεξ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης