Δείτε σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η περιοχή σας στον επιδημιολογικό χάρτη - Ποιες «έπεσαν» από το «πορτοκαλί» στο «κίτρινο»

Δείτε σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η περιοχή σας στον επιδημιολογικό χάρτη - Ποιες «έπεσαν» από το «πορτοκαλί» στο «κίτρινο»

Στο «κόκκινο» η Καστοριά, όπως είχε ανακοινώσει ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς - Οι αλλαγές στα μέτρα περιορισμού θα ισχύσουν από Δευτέρα

map_neos
Εννέα περιοχές έπεσαν από το επίπεδο 3 (πορτοκαλί), στο επίπεδο 2 (κίτρινο), όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή. Τα νέα μέτρα περιορισμού στις περιοχές που «έπεσαν» επίπεδο, θα ισχύσουν από τη Δευτέρα.

Ο νέος χάρτης επιδημιολογίας παρουσιάζει την Καστοριά στο «κόκκινο», όπως ανακοινώθηκε τα προηγούμενα 24ωρα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και στον αντίποδα, εμφανίζει εννέα περιοχές με μείωση του επιπέδου συναγερμού, γεγονός που οφείλεται στην αντίστοιχη μείωση των ημερήσιων κρουσμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, οι περιοχές που έπεσαν μία βαθμίδα στο επίπεδο συναγερμού είναι οι εξής: Ηράκλειο, Καρδίτσα, Ζάκυνθο, Κέα, Κύθνο, Λέσβο, Μύκονο, Σάμο και Αχαΐα.

Δείτε τον νέο χάρτη:

map_neos

Κλείσιμο
xartis-OCT21-_1_-2
xartis-OCT21-_1_-3



Ειδήσεις σήμερα:

ΕΝΔΙΣΥ: Δόθηκαν λάθος αναδρομικά σε 80.000 συνταξιούχους - Τι απαντά ο ΕΦΚΑ

Σε ελεύθερη πτώση η τουριστική κίνηση την περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης