Έπασχε από Πάρκινσον ο ληστής που σκοτώθηκε!

Έπασχε από Πάρκινσον ο ληστής που σκοτώθηκε!

Δεν είχε συναίσθηση των πράξεών  του ο 42χρονος ληστής των ΕΛ.ΤΑ Κάτω Αχαΐας, που τραυματίσθηκε θανάσιμα από τα πυρά των αστυνομικών οι οποίοι τον καταδίωκαν! Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν τα δύο αδέλφια του που κατηγορούν τους αστυνομικούς ότι άνοιξαν πρώτοι πυρ ...

Βρήκαν νεκρό το θύμα απαγωγής
Δεν είχε συναίσθηση των πράξεών  του ο 42χρονος ληστής των ΕΛ.ΤΑ Κάτω Αχαΐας, που τραυματίσθηκε θανάσιμα από τα πυρά των αστυνομικών οι οποίοι τον καταδίωκαν! Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν τα δύο αδέλφια του που κατηγορούν τους αστυνομικούς ότι άνοιξαν πρώτοι πυρ, ανατρέποντας τον ισχυρισμό τους ότι ο 42χρονος τους πυροβόλησε καθώς προσπαθούσε να διαφύγει με τη μηχανή του. Ο άτυχος άνδρας, που έπασχε από Πάρκινσον και ήταν και παραπληγικός, βρέθηκε με το δίκαννό του κρεμασμένο στην πλάτη!

Τα  αδέλφια του νεκρού ληστή αποδίδουν  στην επίδραση των φαρμάκων  την πράξη του και επικαλούνται  την γενική εικόνα που είχε  εισβάλλοντας στο υποκατάστημα  φορώντας ένα… σεντόνι και ένα αποκριάτικο καπέλο! Οι αυτόπτες μάρτυρες συμφωνούν ότι ο ληστής στάθηκε τρέμοντας στην είσοδο και προέταξε το όπλο σε έναν πελάτη ζητώντας του χρήματα. Φοβισμένος εκείνος, του έδωσε 200 ευρώ, αλλά τα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ έπεσαν στο πάτωμα από την ταραχή του ληστή, που άρχισε να τα μαζεύει αδιαφορώντας για το τι γινόταν γύρω του!

Φεύγοντας από το ταχυδρομείο με τη μηχανή, οι αστυνομικοί του φώναζαν από τα μεγάφωνα των περιπολικών να σταματήσει. Όμως, εκείνος έχασε τον έλεγχο και έπεσε στον δρόμο. Τότε –υποστηρίζουν οι αστυνομικοί- τους πυροβόλησε με το δίκαννο, με αποτέλεσμα να ανταποδώσουν τα πυρά και μία σφαίρα να τον πετύχει στο στήθος… Το κυνηγετικό όπλο, που είχε κλαπεί νωρίτερα το πρωί από ένα σπίτι στην περιοχή Φράγκα Αχαΐας, εστάλη στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν είχε πυροβολήσει ή όχι. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης