Αματανόητος και χωρίς ίχνος μεταμέλειας εμφανίζεται στην πρώτη του αντίδραση μετά την ανακοίνωση των τελικών ποινών, ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Σε δήλωσή του υποστηρίζει πως η Χρυσή Αυγή… δεν είναι εγκληματική οργάνωση και πως ο ίδιος διώκεται για τις ιδέες του!
Αναλυτικά η δήλωση του
«Απεδείχθη περίτρανα αυτό που ισχυριζόμουν από την πρώτη στιγμή των διώξεων του 2013.
Αυτή η καταδίκη είναι δίωξη πολιτική και όχι ποινική και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι επιβλήθηκαν βαριές ποινές στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής παρόλο που δεν καταδικάστηκε για την οποιαδήποτε πράξη.
Καταδίκασαν τον εθνικισμό. Καταδίκασαν την Ιδέα και όχι εγκλήματα. Η Χρυσή Αυγή δεν ήταν εγκληματική οργάνωση.
Ήταν το Κίνημα της εθνικής αντίστασης ενάντια στην ξενοκρατία των μνημονίων και του ραγιαδισμού.
Η απόφαση του δικαστηρίου ορίζει σαν έγκλημα τον εθνικισμό. Οι Έλληνες πρέπει να αντισταθούν στην ποινικοποίηση του ιδεολογικού αγώνα των Ελλήνων για εθνική αξιοπρέπεια.
Είμαι υπερήφανος γιατί διώκομαι για τις Ιδέες μου.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.