Αναστασιάδης προς δημοσιογράφους για τα «χρυσά διαβατήρια»: Θα σας πάρει... ο δαίμονας

Αναστασιάδης προς δημοσιογράφους για τα «χρυσά διαβατήρια»: Θα σας πάρει... ο δαίμονας

Προειδοποίησε τους δημοσιογράφους να μην τον ρωτήσουν για την υπόθεση 

anastasiadi
Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις αποκαλύψεις του Al Jazeera, για τα χρυσά διαβατήρια, εμφανίστηκε ενώπιον δημοσιογράφων ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης.

Προειδοποίησε τους δημοσιογράφους να μην τον ρωτήσουν για την υπόθεση για να μην τους πάρει ο δαίμονας. Το βίντεο δημοσιοποίησε η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης».

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Μην μου αναφέρεται για Al Jazeera


Πολιτικό σεισμό προκαλεί στην Κύπρο η δημοσίευση της έρευνας του τηλεοπτικού δικτύου AL Jazeera για τα χρυσά διαβατήρια στην Κύπρο. Με κρυφές κάμερες οπτικογράφησαν τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον βουλευτή του ΑΚΕΛ Χρήστο Τζιοβάννη να «διαπραγματεύονται» με «μεσάζοντες» για την απόκτηση διαβατηρίων από Κινέζους «επενδυτές» που έχουν προβλήματα με το νόμο.

Στο βίντεο που ανήρτησε στη ιστοσελίδα του ο Al Jazeera παρουσιάζεται ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χ. Τζιοβάνης, με τον δικηγόρο του Α. Πιτάτζιη να συνομιλούν με τους υπό κάλυψη δημοσιογράφους του Al Jazeera σε κάποιο εστιατόριο.

Άτομο από την ομάδα του κ. Τζιοβάνη λέει σε κάποιον από τους μεσάζοντες ότι μπορούν να αλλάξουν το όνομα του ενδιαφερόμενου για διαβατήριο και γελώντας λέει ότι «φυσικά μπορούμε να το κάνουμε αυτό, εδώ είναι Κύπρος».

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης: Η Τουρκία έχει επιλέξει το δρόμο που οδηγεί σε κυρώσεις

Κορωνοϊός: «Συναγερμός» σε Αττική, Κοζάνη, Ιωάννινα και Πέλλα - Υποχρεωτική μάσκα και σε εξωτερικούς χώρους με συνωστισμό

Αυτό είναι το νέο iPhone 12 που μας βάζει στην εποχή του 5G
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης