Ίδρυμα Λάτση: Δωρεά στεφανιογράφου στο «Αττικόν»

Ίδρυμα Λάτση: Δωρεά στεφανιογράφου στο «Αττικόν»

Για την επαναλειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου της Β’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. «Αττικόν»

Προσωπικο_της_Κλινικης_με_τον_νεο_στεφανιογραφο
Με ένα αγγειογραφικό συγκρότημα καρδιολογικής χρήσης (στεφανιογράφο) τελευταίας τεχνολογίας εξοπλίζεται η Β’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν». Η νέα αυτή δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των στοχευμένων παρεμβάσεών του στον τομέα της Υγείας με σκοπό την αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού νοσοκομειακών μονάδων σε όλη την Ελλάδα και αναμένεται να συμβάλει στην κάλυψη των αναγκών περισσότερων από 2.000 ασθενών ετησίως.

Ο_νεος_στεφανιογραφος__δωρεα_του_Κοινωφελους_Ιδρυματος_Λατση


Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Κλινικής, Καθηγητή κ. Ευστάθιο Ηλιοδρομίτη: «Η προσφορά του Kοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση προς τη Β´ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική, έδωσε τη δυνατότητα επαναλειτουργίας του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου Ηλεκτροφυσιολογίας - Βηματοδότησης του Νοσοκομείου «Αττικόν», η οποία είχε πλήρως διακοπεί επί 9 και πλέον μήνες. Στο νέο εργαστήριο, το οποίο λειτουργεί εδώ και λίγες εβδομάδες, έχουν ήδη εμφυτευθεί βηματοδότες και απινιδωτές και έχουν πραγματοποιηθεί θεραπευτικές καταλύσεις συμπλοκών αρρυθμιών. Το νέο Εργαστήριο επιτρέπει την απρόσκοπτη λειτουργία μιας μεγάλης Πανεπιστημιακής Κλινικής στον τομέα της διάγνωσης και σύγχρονης θεραπευτικής αντιμετώπισης των αρρυθμιών».

Κλείσιμο
Το_ιατρονοσηλευτικο_προσωπικο_της_Κλινικης


Ο κ. Σπυρίδων Αποστολόπουλος, Διοικητής του Νοσοκομείου «Αττικόν», μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Το Ίδρυμα Λάτση με τη δωρεά του αποδεικνύει την ευαισθησία του προς τον νοσηλευόμενο ασθενή, παρέχει ουσιαστική βοήθεια στην εύρυθμη λειτουργία ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας και συμβάλλει στην ταχύτερη διακίνηση των ασθενών».



Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος ο βασικός ύποπτος για το φονικό στο Λουτράκι - Με πολλαπλές μαχαιριές σκότωσε τη 45χρονη

Πάνω από την Αττική η κακοκαιρία - Σάρωσε Κέρκυρα, Κεφαλονιά (βίντεο)

Βίντεο-σοκ: Επιτραπέζια θερμάστρα εκρήγνυται και σκοτώνει 19χρονο κορίτσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης