Κορωνοϊός: Το Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προσφέρει 20.000 διαγνωστικά τεστ

Κορωνοϊός: Το Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προσφέρει 20.000 διαγνωστικά τεστ

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Συμπράττουμε για την υγεία» που είναι κοινή πρωτοβουλία της «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και του Ιδρύματος

koronoios-test
Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ στο πλαίσιο του ετήσιου συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ» προχωρούν εκτάκτως στην προμήθεια 20.000 διαγνωστικών τεστ για τον κορωνοϊό με σκοπό την κάλυψη σχετικών αναγκών του Εργαστηρίου Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η υλοποίηση της δωρεάς γίνεται σε συνεργασία με τους επικεφαλής των Εργαστηρίων και σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας. Η παράδοση των τεστ στους δωρεοδόχους θα πραγματοποιείται τμηματικά μέχρι τα τέλη Απριλίου 2020.

Το πρόγραμμα «ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ» είναι κοινή πρωτοβουλία της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, το οποίο διαχειρίζεται την ετήσια δωρεά της LATSCO SHIPPING LTD προς ενίσχυση των σκοπών του προγράμματος. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το 2018 και απευθύνεται σε δημόσιους φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας καθώς και σε μη κερδοσκοπικά νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας στην Ελλάδα, με σκοπό την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στον τομέα της Δημόσιας Υγείας μέσω της προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και της αναβάθμισης υποδομών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Οδηγός επιβίωσης από Κινέζους γιατρούς

Κρούσματα κορωνοϊού: Είμαστε σε άνοδο, δεν πρέπει να αρρωστήσουμε όλοι μαζί λέει μέλος της επιτροπής του υπ. Υγείας

Κορωνοϊός: Έτσι θα λειτουργεί το πρωτόκολλο για τους κατ’ οίκον ασθενείς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης