Έστησε... καπνεργοστάσιο στο σπίτι του στις Σέρρες!

Έστησε... καπνεργοστάσιο στο σπίτι του στις Σέρρες!

Το εργαστήριο επεξεργασίας λαθραίου καπνού ήταν... πλήρως εξοπλισμένο 

kapna
Τίποτε δεν είχε να ζηλέψει από ένα νόμιμο... καπνεργοστάσιο το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο επεξεργασίας λαθραίου καπνού και παρασκευής τσιγάρων, το οποίο είχε εγκαταστήσει ένας Έλληνας λαθρέμπορος σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού του σε περιοχή των Σερρών!

Όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Λαθρεμπορίου της Ασφάλειας Σερρών αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν, βρήκαν τον εξοπλισμό που αποτελούνταν από δυο μηχανήματα κοπής καπνού, δυο μηχανήματα γεμίσματος τσιγάρων, ένα «πιστόλι» για τον αρωματισμό του καπνού και έναν αεροσυμπιεστή που το τροφοδοτούσε, μια μπετονιέρα για το «σπάσιμο» και μια πρέσα πίεσης του καπνού, καθώς και δυο ζυγαριές.

Serres-kapnergostasio


Στο παράνομο εργαστήριο κατασχέθηκαν ακόμη ποσότητες λαθραίου καπνού βάρους 27 κιλών και 862 γραμμαρίων, 120 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 14 κιλών και 960 γραμμάριων, 900 αυτοσχέδια τσιγάρα, 17.000 άδειοι τσιγαροσωλήνες, έξι λίτρα και 100 ml αρωματικά έλαια που χρησιμοποιούσε, αλλά και ένα αποξηραμένο δενδρύλλιο κάνναβης ύψους ενός μέτρου, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 110 γραμμαρίων και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 60 γραμμαρίων!

Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

Κλείσιμο
Serres-kapnergostasio2



Ειδήσεις σήμερα: 

Αρχιεπίσκοπος Νέας Ορλεάνης: Κάψαμε την Αγία Τράπεζα μετά τη «δαιμονική» συνεύρεση του ιερέα με τις «αφέντρες»

Η γυναίκα του Πατρίς Εβρά έμαθε για την 25χρονη Δανή ερωμένη του... από τα social media!

Τζένιφερ Άνιστον: Παρουσίασε το νέο της κουτάβι στο Instagram και οι followers της «έλιωσαν»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης