Πούλησε ένα κιλό χασίς σε… αστυφύλακα

Πούλησε ένα κιλό χασίς σε… αστυφύλακα

Λάθος… πελάτη διάλεξε ένας 44χρονος στο Κάστρο Κυλλήνης στην Ηλεία για να πουλήσει ένα κιλό ακατέργαστης ινδικής κάνναβης...

Συνέλαβαν ληστή ηλικιωμένου μέσα σε 20΄ λεπτά
Λάθος… πελάτη διάλεξε ένας 44χρονος στο Κάστρο Κυλλήνης στην Ηλεία για να πουλήσει ένα κιλό ακατέργαστης ινδικής κάνναβης που είχε στην κατοχή του! Ο υποψήφιος αγοραστής αποδείχθηκε… αστυνομικός της Ασφάλειας Αμαλιάδας και, μόλις ο έμπορος πήρε στα χέρια του τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνελήφθη από άλλους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι καραδοκούσαν.

     *** Συνελήφθη πριν… σπείρει ένας 47χρονος αλλοδαπός επίδοξος έμπορος ναρκωτικών! Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου έκαναν έρευνα στην κατοικία του μαζί με σκύλο εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών και βρήκαν 566 σπόρους ινδικής κάνναβης τους οποίους σκόπευε να φυτέψει

     ***  Δύο νεαροί Έλληνες ηλικίας 29 και 30 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, στο 36ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου– Ιωαννίνων ετών, έχοντας στην κατοχή τους 55 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Κλείσιμο
     *** Άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου έκαναν έφοδο στο σπίτι ενός 31χρονου Έλληνα στα Χανιά, κατοίκου της πόλης και βρήκαν στην κατοχή του 330 ναρκωτικά χάπια! Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

     *** Τρεις  άνδρες 28, 46 και 31 χρόνων συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην περιοχή Ηλιόπετρα της Ξάνθης, όπου βρήκαν στο σπίτι του πρώτου και πάνω στους άλλους δύο συνολικά 488 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και 700 ευρώ.

       
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης