Χρυσή Αυγή: Πού θα οδηγηθεί η ηγετική ομάδα αν εκδοθούν εντάλματα σύλληψης

Χρυσή Αυγή: Πού θα οδηγηθεί η ηγετική ομάδα αν εκδοθούν εντάλματα σύλληψης

Εργασίες για να υπάρξουν οι υποδομές για να μεταφερθούν οι επτά της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής – Η απόφαση επί των ποινών αναμένεται έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας

korydallos34
Σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού θα οδηγηθεί, αν το δικαστήριο κρίνει, ότι πρέπει να φυλακιστεί η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται ήδη εργασίες έτσι ώστε αν το δικαστήριο κρίνει ότι οι ποινές είναι άμεσα εκτελεστέες να υπάρχουν οι υποδομές έτσι ώστε να μεταφερθούν εκεί οι επτά της ηγετικής ομάδας. Βέβαια, οι αρμόδιες υπηρεσίες γνωρίζουν ότι οι σχέσεις μεταξύ των επτά προσώπων έχουν διαρραγεί και γι’ αυτό και όπως χαρακτηριστικά λένε πηγές στο protothema.gr και αυτό το στοιχείο λαμβάνεται σοβαρά υπόψη στον σχεδιασμό. Η απόφαση του δικαστηρίου που αναμένεται να βγει το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα καθορίσει τις εξελίξεις.

Αξίζει να επισημανθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι οι αστυνομικοί, στην περίπτωση που εκδοθούν εντάλματα σύλληψης θα κινηθούν άμεσα προκειμένου να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Πηγές επισημαίνουν στο protothema.gr πως ήδη, γνωρίζουν τις κινήσεις τους, που βρίσκονται με αποτέλεσμα όποτε χρειαστεί να τους βρουν.


Ειδήσεις σήμερα:

Aλλάζουν όλα στα τελωνεία της χώρας

Υπουργείο Παιδείας: Δεν υπάρχει ένδειξη διασποράς του ιού σε κανένα σχολείο

Δεκατριάχρονη μετέδωσε τον ιό σε... 11 μέλη της οικογένειάς της στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης