ΕΟΦ: Απαγόρευση διακίνησης του προϊόντος «Sanergel - Αντισηπτικό gel χεριών»
Ο ΕΟΦ επισημαίνει ότι το προϊόν διατίθεται ως βιοκτόνο χωρίς να έχει την προβλεπόμενη άδεια κυκλοφορίας
Στοπ στη διακίνηση και διάθεση του προϊόντος «Sanergel-Αντισηπτικό gel χεριών», βάζει με απόφασή του ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).
Το προϊόν διατίθεται ως βιοκτόνο, χωρίς ωστόσο να έχει την προβλεπόμενη άδεια κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ, που αποφάσισε την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης, στο πλαίσιο της προστασίας της Δημόσιας Υγείας.
Ο ΕΟΦ καλεί την εταιρεία ThraCo IKE να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.