Κινέζοι μάζευαν αδέσποτα και τα έτρωγαν!

Κινέζοι μάζευαν αδέσποτα και τα έτρωγαν!

Σοκ προκάλεσε στην Κρήτη η  αποκάλυψη ότι μια οικογένεια Κινέζων σκότωνε αδέσποτους σκύλους και τους αποθήκευε  στην… κατάψυξη για να τρώει το κρέας τους....

Κινέζοι μάζευαν αδέσποτα και τα έτρωγαν!
Σοκ προκάλεσε στην Κρήτη η  αποκάλυψη ότι μια οικογένεια Κινέζων σκότωνε αδέσποτους σκύλους και τους αποθήκευε  στην… κατάψυξη για να τρώει το κρέας τους! Η κινητοποίηση των φιλοζωικών οργανώσεων προκάλεσε την επέμβαση της Αστυνομίας και του εισαγγελέα.
      
Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως χάρη στην παρατηρητικότητα των γειτόνων της οικογένειας που κατοικεί στο Αρκαλοχώρι του δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο… Οι περίοικοι έβλεπαν συχνά τους Κινέζους να μπαίνουν στο σπίτι φέρνοντας μαζί τους σκυλιά, τα οποία όμως ποτέ δεν έβλεπαν... να φεύγουν! Αντίθετα, έβρισκαν συχνά κομμένα… αυτιά σκύλων μέσα σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι!
      
Άνδρες του αστυνομικού τμήματος  Αρκαλοχωρίου έκαναν έφοδο στο σπίτι και βρήκαν μέσα στον καταψύκτη ποσότητα κρέατος την οποία κατέσχεσαν και έστειλαν για εργαστηριακό έλεγχο, παρά τις διαμαρτυρίες του Κινέζου ότι ήταν… χοιρινό! Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν ασκηθεί διώξεις, πράγμα που θα γίνει αν αποδειχθεί ότι το κρέας προερχόταν από σκύλους!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης