Στο νοσοκομείο κατέληξε χθες ένας μαθητής γυμνασίου 13 ετών, στο Ηράκλειο, μετά από επίθεση που δέχτηκε από συμμαθητές του.
Το περιστατικό bullying σημειώθηκε έξω από το γυμνάσιο Γαζίου, μετά το τέλος των μαθημέτων, με τον μαθητή να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από δύο άλλους μαθητές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στο επεισόδιο συμμετείχαν και εξωσχολικοί.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρει εκδορές και η μητέρα του κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας.
Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι μετά την καταγγελία της μητέρας, υπήρξαν και άλλοι μαθητές του σχολείου οι οποίοι κατήγγειλαν ότι έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού.
Σήμερα τόσο οι γονείς του μαθητή που ξυλοκοπήθηκε χθες όσο και των άλλων που κατήγγειλαν ότι έχουν πέσει θύματα ενδοσχολικής βίας βρίσκονται στο σχολείο.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.