Ηράκλειο: Γερμανίδα τα έκανε... γης Μαδιάμ στο τμήμα του αεροδρομίου

Ηράκλειο: Γερμανίδα τα έκανε... γης Μαδιάμ στο τμήμα του αεροδρομίου

Είδαν κι έπαθαν οι αστυνομικοί του τμήματος αερολιμένα να καλμάρουν και να ακινητοποιήσουν  τη νεαρή

aerodromio-iraklio
Είδαν κι έπαθαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αερολιμένα να καλμάρουν και να ακινητοποιήσουν μια νεαρή γυναίκα από την Γερμανία που είχαν συλλάβει μαζί με τον σύζυγό της στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, επειδή διευκόλυναν έναν Ιρακινό να φύγει από τη χώρα.

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων τους το βράδυ του Σαββάτου, ο νεαρός μετανάστης που σκόπευε να ταξιδέψει στο Παρίσι είχε διαβατήριο και εισιτήριο με τα στοιχεία του συζύγου της γυναίκας, οι οποίοι τον συνόδευαν έχοντας μαζί τους το ηλικίας 3 χρόνων παιδί τους. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και οι τρεις.

Όμως, η γερμανικής υπηκοότητας γυναίκα έγινε πυρ και μανία μόλις την προσήγαν στο τμήμα και άρχισε να πετάει ό,τι βρήκε μπροστά της στους αστυνομικούς και να τους χτυπάει με χέρια και με πόδια, ενώ ταυτόχρονα τους έφτυνε στο πρόσωπο, απαιτώντας να την αφήσουν ελεύθερη λόγω του παιδιού της!

Στην προανάκριση ισχυρίστηκαν η ίδια και ο σύζυγός της, είχαν έρθει με το παιδί τους στην Κρήτη για διακοπές δεν είχαν σχέση με την απόπειρα του Ιρακινού να διαφύγει στο εξωτερικό και δεν γνώριζαν πώς βρέθηκαν τα στοιχεία του άνδρα στα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Τελικά, πάντως, δεν απέφυγαν την παραπομπή στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με την κατηγορία της διευκόλυνσης εξόδου μη νόμιμου αλλοδαπού από τη χώρα, ενώ η γυναίκα κατηγορείται ακόμη για απείθεια, αντίσταση και βία κατά υπαλλήλων.


Ειδήσεις σήμερα

Ανθεί ο γυναικείος σεξοτουρισμός στην Γκάμπια - «Γιαγιάδες» πάνε με διαφορετικό νεαρό κάθε βράδυ

Κρήτη: Βρέθηκαν τη νύχτα οι Γάλλοι που το «έσκασαν» από ξενοδοχείο καραντίνας

Σε Νότιο Αιγαίο και Κρήτη το ήμισυ όλων των τουριστικών εσόδων της χώρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης