Κορωνοϊός: Παράταση έως 12 Οκτωβρίου της αεροπορικής οδηγίας για την Τσεχία
Τι προβλέπει η notam για τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς Ελλάδα με αεροπορική σύνδεση από την Δημοκρατία της Τσεχίας
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι εκδόθηκε νέα συμπληρωματική notam, σε συνέχεια αυτών που ανακοινώθηκαν νωρίτερα, η οποία προβλέπει την παράταση έως τις 12 Οκτωβρίου 2020 τα μεσάνυχτα της αεροπορικής οδηγίας που αφορά τους επιβάτες από την Τσεχία.
Ειδικότερα, με στόχο τον περιορισμό της διασποράς της COVID-19επεκτείνεται η notam που προβλέπει ότι όσοι επιβάτες ταξιδεύουν προς Ελλάδα με αεροπορική σύνδεση από την Δημοκρατία της Τσεχίας θα εισέρχονται στην χώρα μας μόνο με αρνητικό τεστ κορωνοϊού, το οποίο θα έχει διενεργηθεί με τη μέθοδο PCR, (λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος), μέχρι 72 ώρες πριν την άφιξή τους.
Υπενθυμίζεται ότι παραμένει σε ισχύ η υποχρέωση συμπλήρωσης του Passenger Locator Form (PLF) στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://travel.gov.gr, πριν την άφιξη στην Ελλάδα, ενώ δειγματοληπτικά τεστ θα γίνονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.