Συνάντηση Βερβεσού και Σταματογιάννη με τομεάρχη Δικαιοσύνης ΣΥΡΙΖΑ Ξανθόπουλο

Συνάντηση Βερβεσού και Σταματογιάννη με τομεάρχη Δικαιοσύνης ΣΥΡΙΖΑ Ξανθόπουλο

Στη συζήτηση έγινε αναφορά στα προβλήματα απονομής Δικαιοσύνης εν μέσω πανδημίας – Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι πρέπει να προχωρήσει ταχύτατα η ψηφιοποίηση της Δικαιοσύνης

olomel_verv
Εθιμοτυπική συνάντηση είχε σήμερα ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος με τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερβεσό, όπως και με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργο Σταματογιάννη.

Κατά την συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΔΣΑ, ο κ. Ξανθόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα απονομής της Δικαιοσύνης, που, εν μέσω της πανδημίας, «εξακολουθούν να ταλαιπωρούν όλους τους συλλειτουργούς της αλλά και τους πολίτες», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον βουλευτή, στην ανάγκη να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς η ψηφιοποίηση της δικαιοσύνης, η οποία σήμερα παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες, παραπαίει, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στην έκδοση αποφάσεων και πιστοποιητικών,

Από την πλευρά του ο κ. Βερβεσός, σύμφωνα με την ανακοίνωση, εξέφρασε την αντίθεσή του στις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, για την επιτάχυνση των εκκρεμών υποθέσεων του νόμου Κατσέλη, καθώς όπως είπε παραβιάζονται διατάξεις του Συντάγματος και της ΕΣΔΑ για την παροχή δικαστικής προστασίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: Συλλογική η ευθύνη μας - Να μην μετακυλίουμε ευθύνες

Παρίσι: Το Rafale που προκάλεσε αναστάτωση είχε λάβει άδεια για να σπάσει το φράγμα του ήχου

Δικαστής διέλυσε γάμο λόγω στυτικής δυσλειτουργίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης