Έπιασαν ζωοκλέφτες αλλά δεν βρήκαν όλα τα αρνιά

Έπιασαν ζωοκλέφτες αλλά δεν βρήκαν όλα τα αρνιά

Τέσσερις ημέρες ήταν αρκετές  για τους ζωοκλέφτες για να…  εξαφανίσουν σχεδόν το ένα  τρίτο του κοπαδιού που άρπαξαν  χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, μέσα από ένα περιφραγμένο αγρόκτημα στην Ρόδο!

Έπιασαν ζωοκλέφτες αλλά δεν βρήκαν όλα τα αρνιά
Τέσσερις ημέρες ήταν αρκετές  για τους ζωοκλέφτες για να…  εξαφανίσουν σχεδόν το ένα  τρίτο του κοπαδιού που άρπαξαν  χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, μέσα από ένα περιφραγμένο αγρόκτημα στην Ρόδο! Τελικά, ο «εγκέφαλος» της κλοπής δεν απέφυγε την σύλληψη, αλλά η τύχη των ζώων εξακολουθεί να  αγνοείται, όπως και των συνεργών του!

Η ζωοκλοπή έγινε το πρωί  της περασμένης Παρασκευής μέσα  από το κτήμα ενός 43χρονου κτηνοτρόφου στην περιοχή Τρεις του Ιαλυσού. Ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε λίγες ώρες αργότερα ότι τα 46 αιγοπρόβατα που διατηρούσε είχαν κάνει… «φτερά» και ειδοποίησε το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Οι έρευνες οδήγησαν στα ίχνη των ζωοκλεφτών, που ήταν ένας 44χρονος Έλληνας κάτοικος Ιαλυσού ο οποίος συνελήφθη και δύο άγνωστοι Αλβανοί που δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.

Ωστόσο, από τα 46 κλεμμένα αιγοπρόβατα βρέθηκαν μόνο τα 18 και ο συλληφθείς δεν αποκαλύπτει τι απέγιναν τα υπόλοιπα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τα ενδεχόμενα ή να τα παραχώρησε ως «αμοιβή» στους αναζητούμενους συνεργούς του, ή να τα έχει πουλήσει ως δικά του σε άλλον κτηνοτρόφο και συνεχίζουν τις έρευνες.

*** Χειρότερη τύχη περίμενε 100 αρνιά και έξι κριάρια που βρίσκονταν μέσα σε κτηνοτροφική μονάδα η οποία τυλίχτηκε στις φλόγες από άγνωστη αιτία, στην αγροτική περιοχή του Σταυροποτάμου Καστοριάς… Τα άτυχα ζώα βρήκαν φρικτό θάνατο από την φωτιά που κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος των εγκαταστάσεων προκαλώντας ζημιές ύψους 50.000 ευρώ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης