ΑΣΕΠ: Όλη η προκήρυξη 7Κ/2020 για μόνιμες προσλήψεις στο Εθνικό Τυπογραφείο

ΑΣΕΠ: Όλη η προκήρυξη 7Κ/2020 για μόνιμες προσλήψεις στο Εθνικό Τυπογραφείο

Διαβάστε όλη την προκήρυξη: Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

asep-eisodos-kontino
Νέα προκήρυξη με αριθμό 7Κ/2020 εξέδωσε το ΑΣΕΠ για 22 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης). 


Σύμφωνα με την προκήρυξη 7Κ/2020 που εκδόθηκε σε ΦΕΚ προβλέπει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας είκοσι δύο (22) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης.

Διαβάστε όλη την προκήρυξη ΕΔΩ

Η κατανομή των θέσεων και των ειδικοτήτων έχει ως εξής:

-Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), μία (1) θέση. Κλάδου/Ειδικότητας ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.
-Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), δώδεκα (12) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΩΝ) και ΤΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΦΩΤΟΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝ).
Κλείσιμο
-Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), εννέα (9) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΩΝ) και ΔΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΦΩΤΟΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝ).

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική).

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ αυτής. ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΛΑΔΩΝ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ: Η γενική αρμοδιότητα του Εθνικού Τυπογραφείου συνίσταται στην έκδοση και κυκλοφορία της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως καθώς και στην κάλυψη των εκτυπωτικών αναγκών των δημοσίων υπηρεσιών.

Οι ειδικότητες έχουν κύριο αντικείμενο απασχόλησης:

-ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: Σχεδιασμό – υλοποίηση Βάσεων Δεδομένων, ανάλυση και υλοποίηση προγραμμάτων – εφαρμογών σε αντικειμενοστραφείς γλώσσες προγραμματισμού. Μέριμνα για την εφαρμογή των αναγκαίων πολιτικών ασφάλειας των εφαρμογών του Πληροφοριακού Συστήματος και προστασίας των δεδομένων τους. ΤΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΩΝ) και ΔΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΩΝ): Εκτύπωση και βιβλιοδεσία διαφόρων εντύπων και λοιπών εργασιών με χρήση μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας (ψηφιακά και off set).
-ΤΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΦΩΤΟΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝ) και ΔΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΦΩΤΟΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝ): Τεχνική επεξεργασία, ποσοτική και ποιοτική, της δημοσιευτέας ύλης των Φύλλων της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (Φ.Ε.Κ.) και των λοιπών προς εκτύπωση / έκδοση εργασιών (φωτοστοιχειοθέτηση, ηλεκτρονική σελιδοποίηση, διαμόρφωση και τεχνική επεξεργασία εργασιών), με χρήση ιδίως των προγραμμάτων InDesign, Photoshop και Illustrator.

Οι διοριστέοι των ειδικοτήτων ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΤΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΩΝ), ΤΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΦΩΤΟΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝ), ΔΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΩΝ) και ΔΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΦΩΤΟΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝ), θα απασχοληθούν και στις δύο βάρδιες λειτουργίας του Εθνικού Τυπογραφείου (είτε στην πρωινή, είτε στην απογευματινή).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 9 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή και λήγει στις 26 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Ανυποχώρητος παραμένει στην Αττική - «Πρεμιέρα» για το αυτόφωρο των αρνητών μάσκας

Συνωστισμός... δίχως τέλος στο Μετρό - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Απόφαση του Πρωτοδικείου: Και οι παππούδες θα πληρώνουν διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης