Κακοκαιρία Ιανός: Ανυπολόγιστες ζημιές στην Ιθάκη - Στο σκοτάδι το νησί
Στα καταστήματα που βρίσκονται πάνω στην θάλασσα οι θυελλώδεις άνεμοι ξήλωσαν όλες τις πέργκολες - Έχουν βουλιάξει πολλά τουριστικά σκάφη - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί
Ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας Ιανός, στην Ιθάκη, με τους κατοίκους του νησιού να χαρακτηρίζουν ως «πρωτοφανή φαινόμενα» αυτά που έπληξαν το νησί, που βρίσκεται στο σκοτάδι ενώ, την ίδια στιγμή, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στις τηλεπικοινωνίες.
Το μεγαλύτερο χτύπημα από τον «Ιανό» έχουν δεχτεί τα παραθαλάσσια χωριά Φρίκες και Κιίνι.
Στα καταστήματα που βρίσκονται πάνω στην θάλασσα οι θυελλώδεις άνεμοι ξήλωσαν όλες τις πέργκολες και τα δύο χωριά γέμισαν φερτά υλικά από την θάλασσα.
Ακόμα υπάρχει πρόβλημα στο οδικό δίκτυο του νησιού, από πτώσεις δέντρων ενώ στον χωριό Πιασαετό έχει καταστραφεί τμήμα του οδοστρώματος.
Στην πρωτεύουσα του νησιού το Βαθύ, έχουν βουλιάξει πολλά τουριστικά σκάφη.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.