Κορωνοϊός: Συγκλονίζει το μήνυμα γιατρού - «Λίγες ώρες με μάσκα και θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή»

Κορωνοϊός: Συγκλονίζει το μήνυμα γιατρού - «Λίγες ώρες με μάσκα και θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή»

«Πριν από έξι μήνες μας χειροκροτούσες... τώρα γίνε εσύ ο ήρωάς μας» και φόρεσε μάσκα, τονίζει η Ελένη Ισχάκη στο μήνυμά της

isxaki
Έκκληση στους πολίτες να συμβάλλουν στην προσπάθεια να αποτραπεί «μια μεγάλη καταστροφή» απηύθυνε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook η γιατρός Ελένη Ισχάκη. Με μια ανάρτηση που απευθύνεται κυρίως στους αρνητές της μάσκας και του κορωνοϊού, η κυρία Ισχάκη τονίζει πως τα πράγματα είναι άκρως επικίνδυνα πλέον για τη χώρα, αφού ο ρυθμός αύξησης των διασωληνωμένων μεγαλώνει και τα κρεβάτια λιγοστεύουν.

«Πριν από έξι μήνες μας χειροκροτούσες... τώρα γίνε εσύ ο ήρωάς μας» και φόρεσε μάσκα, τονίζει η γιατρός στο μήνυμά της.

Πριν 6 μήνες μας χειροκροτουσες. Ήμασταν ήρωες λέει..... Κι εμείς απαντήσαμε ότι κάναμε απλά το καθήκον μας. Τώρα γίνε...

Δημοσιεύτηκε από Eleni Ischaki στις Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020


Δείτε παρακάτω αναλυτικά την ανάρτηση:

«Πριν 6 μήνες μας χειροκροτουσες. Ήμασταν ήρωες λέει... Κι εμείς απαντήσαμε ότι κάναμε απλά το καθήκον μας. Τώρα γίνε εσύ ο ήρωας μας, κάνε εσύ το δικό σου καθήκον. Λίγες ώρες με μάσκα την ημέρα και θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή. Δεν κινδυνολογω. Με ήδη το 60%των κλινών κατειλλημένων από covid είναι αυτονόητη η εξέλιξη. Ακομη κι αν δεν πιστευεις του πολιτικους, ακόμη κι αν δεν πιστεύεις ότι διαβάζεις στο ίντερνετ (και καλά κάνεις), πίστεψέ τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Τα νούμερα των διασωληνωμενων είναι αυτά που λέγονται. Ο ρυθμός είναι αυξανόμενος και τα κρεβάτια λιγοστεύουν. Πολλοί εξ αυτών ήταν αρνητές του ιού... Ακομα έχουμε την ευκαιρία να το ανατρέψουμε όλο αυτο».



Ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία Ιανός: Τι προβλέπεται για τις επόμενες ώρες - Έρχεται σφυροκόπημα 48 ωρών από τις καταιγίδες

Αλλάζουν αντικειμενικές αξίες σε Φιλοθέη, Ψυχικό, Εκάλη, Δελφούς και Τήνο

Πονοκέφαλος για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Λιάκος: Στήριξη από τους 53+ και τους «εκσυγχρονιστές», σιγή από τους «προεδρικούς»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης