Θρίλερ στην Καστοριά: Πέθανε 31χρονος που ήταν σε καραντίνα

Θρίλερ στην Καστοριά: Πέθανε 31χρονος που ήταν σε καραντίνα

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στο εργοστάσιο της Πέλλας που έκλεισε λόγω δεκάδων κρουσμάτων κορωνοϊού - Είχε βρεθεί αρνητικός στο τεστ που είχε υποβληθεί - Αναμένεται  η ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του 

koronoiospellathanatos
Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στην Καστοριά με τοπικά Μέσα να μεταδίδουν πως ένας 31χρονος που εργαζόταν στο εργοστάσιο στα Γιαννιτσά  που έκλεισε λόγω κρουσμάτων του Covid-19 και βρισκόταν σε καραντίνα πέθανε.

Σύμφωνα με τις πηγές του υπουργείου Υγείας  ο 31χρονος από την Ποριά είχε κάνει ένα τεστ για τον κορωνοιό και είχε βγει αρνητικό. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια του θανάτου του κι  αυτή την ώρα διακομίζεται για νεκροψία στο Νοσοκομείο της Καστοριάς. Μάλιστα του έχει γίνει λήψη δείγματος προκειμένου να γίνει και δεύτερο τεστ  το οποίο εστάλη στο Μικροβιολογικό Τμήμα της Κοζάνης και τα αποτελέσματα αναμένονται εντός της ημέρας. 

Την ίδια ώρα πληροφορίες του kastorianiestia αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας φέρεται να έπαθε ανακοπή όμως σε κάθε περίπτωση το πόρισμα του ιατροδικαστή είναι αυτό που θα δώσει απαντήσεις. 

Τον άτυχο άντρα βρήκε νεκρό η μητέρα του.




Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Λίστα ζήτησε ο Μητσοτάκης - Από αύριο οι ανακοινώσεις για δήμους της Αττικής 

Το κινητό μίλησε: Πώς η Εφη «λόκαρε» την Ιωάννα 

Δολοφονία Μακρή: Ένοχοι οι δυο κατηγορούμενοι για την εκτέλεση του επιχειρηματία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης