Οικογενειακή τραγωδία στη Νάξο: Νεκρή μητέρα, σοβαρά τραυματίες πατέρας και κόρη σε τροχαίο

Οικογενειακή τραγωδία στη Νάξο: Νεκρή μητέρα, σοβαρά τραυματίες πατέρας και κόρη σε τροχαίο

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής - Σε νοσκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο ο πατέρας και η ανήλικη κόρη - Ποσότητα αλκοόλ φέρεται να είχε καταναλώσει νωρίτερα ο οδηγός

naxos_main
Σοκ στην τοπική κοινωνία της Νάξου έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο νησί τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Naxos Press πρόκειται για μία οικογενειακή τραγωδία, καθώς νεκρή είναι η σύζυγος που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του διαλυμένου αυτοκινήτου, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη (πατέρας και τρία ανήλικα παιδιά) μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο τις πρώτες πρωινές ώρες σε Νοσοκομείο της Αθήνας, καθότι η κατάστασή τους είναι κρίσιμη. Μάλιστα, οι δύο εξ αυτών, ο πατέρας και το ένα ανήλικο κορίτσι φέρουν τα πιο βαριά τραύματα.

naxos1


Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 1.30 τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Νάξου – Γλινάδου και στο ύψος των κεντρικών γραφείων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας (Αλβανικής καταγωγής η οικογένεια με πολλά χρόνια στη Νάξο και πρόσφατα ο σύζυγος λειτούργησε επιχείρηση στην Πάρο)  είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ, κατά την παρουσία του σε κατάστημα εστίασης στην πόλη της Νάξου, πριν ξεκινήσει να οδηγεί. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το αυτοκίνητο που κινούνταν προς το Γλινάδο, ξέφυγε από την πορεία του λόγω ταχύτητας, πέρασε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου, χτύπησε πάνω σε δέντρο και στη συνέχεια εξοστρακίστηκε στην άλλη πλευρά, όπου και... σάρωσε τον πέτρινο τοίχο, που βρίσκεται η κεντρική είσοδος της ΕΑΣ Νάξου.

naxos2


Χαρακτηριστικό είναι ότι χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες. Αυτό έγινε με τη παρουσία 5 στελεχών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου και έχουν κοπεί οι πόρτες του αυτοκινήτου για την μεταφορά των τραυματικών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο της Νάξου.

Ειδήσεις σήμερα

Τραγικό τροχαίο με τέσσερις νεκρούς έξω από την Πρέβεζα

Απίστευτη τραγωδία στην Πατρών-Πύργου: Νεκρό βρέφος από μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων - Βίντεο

Αυστηρό μήνυμα Πομπέο στην Τουρκία: Ανησυχούμε για τις έκνομες ενέργειες - Στηρίζουμε απόλυτα Ελλάδα και Κύπρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης