Ηλεία: Συνελήφθη 26χρονος για το τροχαίο με θύμα βρέφος 16 μηνών

Ηλεία: Συνελήφθη 26χρονος για το τροχαίο με θύμα βρέφος 16 μηνών

Το δυστύχημα έγινε χθες το βράδυ στην περιοχή Λαστέικα του Πύργου

lasteika
Στην σύλληψη ενός 26χρονου οδηγού ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας του Πύργου, ο οποίος εμπλέκεται στο τροχαίο που έγινε χθες το βράδυ στην νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της περιοχής Λαστέικα του Πύργου, όπου έχασε την ζωή του ένα βρέφος ηλικίας 16 μηνών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Τροχαίας ζήτησαν την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην σορό του βρέφους, προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, να διευκρινιστούν πλήρως τα αίτια του θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι το φριχτό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στη διασταύρωση των Λαστεΐκων, στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, στον Πύργο. Από τη μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων έχασε τη ζωή του το βρέφος, ενώ την ίδια στιγμή τρεις είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τραυματίες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. 

Τροχαίο με εγκλωβισμό στα Λαστέικα 1


Μετά τις 21:00, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά.

Κλείσιμο
troxaio2
troxaio4
troxaio5


Το γκρι αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε πατέρας, μητέρα και το άτυχο βρέφος είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο και το ασημί, στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα έγιναν άμορφες μάζες σιδηρικών.

Στο σημείο έφθασαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας «Ανδρέας Παπανδρέου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης