Λέσβος: Σε rapid test για τον κορωνοϊό υποβλήθηκε ο Νότης Μηταράκης

Λέσβος: Σε rapid test για τον κορωνοϊό υποβλήθηκε ο Νότης Μηταράκης

Το αποτέλεσμα του γνωστοποιήθηκε μέσα σε 15' - Στο ίδιο τεστ υποβάλλονται οι μετανάστες που εισέρχονται, αφού καταγραφούν στον προσωρινό καταυλισμό του Πεδίου Βολής στην περιοχή του Καρά Τεπέ

mitarakis00_2
Σε rapid test για τον κορωνοϊό υποβλήθηκε και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.  To αποτέλεσμα του τεστ βγήκε μέσα σε ένα τέταρτο και ήταν αρνητικό. Στο ίδιο τεστ (μέρος των 200.000 τεστ που προσέφερε η οικογένεια Μαρτίνου) υποβάλλονται οι μετανάστες και πρόσφυγες που μπαίνουν στον προσωρινό καταυλισμό του πεδίου βολής, στην περιοχή του Καρά Τεπέ.

mitarakis-_1_
mitarakis-_2_
mitarakis-_3_


Όπως είχε διαμηνύσει ο υπουργός Μετανάστευσης, όσοι έχουν συμπτώματα ή διαπιστωθεί ότι είναι θετικοί στην ασθένεια COVID-19 θα μεταφέρονται σε ειδική δομή καραντίνας που είναι ήδη έτοιμη.

Ο κ. Μηταράκης είχε τονίσει ότι τα νησιά δεν μπορούν να σηκώσουν άλλο το βάρος του μεταναστευτικού και πως η Ευρώπη πρέπει να δείξει την αλληλεγγύη της.

Εως το βράδυ σήμερα αναμένεται στο Καρά Τεπέ να έχουν στηθεί σκηνές για 2.500 ανθρώπους και εκτιμάται ότι για το σύνολο των μεταναστών- προσφύγων οι σκηνές θα έχουν στηθεί περίπου σε μία εβδομάδα.



Ειδήσεις σήμερα

Νέα πρόκληση Ερντογάν κατά Ελλάδας: «Μην περιφέρεστε γύρω - γύρω στα νησιά»

Στο νέο καταυλισμό μπαίνουν μετανάστες - Ξεκίνησε η καταγραφή στο Πεδίο Βολής του Καρά Τεπέ

Το iPhone 12 έρχεται, οι θεωρίες συνωμοσίας για το 5G φεύγουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης