Εφιαλτικές εικόνες αντίκρισαν όσοι πέρασαν από το δημοτικό πάρκο της Νάουσας το πρωί της Κυριακής, καθώς βρήκαν νεκρές ή βαριά τραυματισμένες δεκάδες πάπιες και χήνες που διαβιούσαν σε αυτό, και μάλιστα με τα σώματά τους να φέρουν τραύματα από άγρια χτυπήματα!
Αμέσως ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία και οι υπεύθυνοι του Δήμου που έκαναν επιτόπια έρευνα και διαπίστωσαν ότι τα άτυχα πουλερικά είχαν χτυπηθεί με αδικαιολόγητη βαναυσότητα, πιθανότατα με σιδερόβεργα.
Περισσότερα από 20 ήταν ήδη νεκρά και τουλάχιστον δέκα εντοπίστηκαν με εκτεταμένα τραύματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο δράστης ή οι δράστες σκαρφάλωσαν στα σύρματα της περίφραξης του χώρου όπου βρίσκονται οι πάπιες και χτύπησαν τα απροστάτευτα πουλιά. Οι έρευνες, σύμφωνα το foninaousis.gr, προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο το αρρωστημένο μυαλό που βρίσκεται πίσω από την αποτρόπαια πράξη να είναι κάτοικος της πόλης που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»