Τι συζήτησαν Παναγιωτόπουλος και Παρλί για Rafale, Exocet και Scalp
Νωρίτερα σήμερα οι υπουργοί Αμυνας Ελλάδας και Γαλλίας είχαν τηλεφωνική επικοινωνία διάρκειας περίπου 20 λεπτών όπου έγινε συζήτηση για τρέχοντα εξοπλιστικά προγράμματα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων
Την κοινή βούληση της Αθήνας και των Παρισίων να ενισχυθεί η ελληνογαλλική αμυντική συνεργασία εξέφρασαν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Γαλλίδα υπουργός Αμυνας Φλοράνς Παρλί.
Νωρίτερα σήμερα είχαν τηλεφωνική επικοινωνία διάρκειας περίπου 20 λεπτών όπου έγινε συζήτηση για τρέχοντα εξοπλιστικά προγράμματα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Εκτός από το ενδεχόμενο αγοράς μίας μοίρας γαλλικών μαχητικών Rafale από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ηΦλοράνς Παρλί συζήτησαν και για τη σύμβαση υποστήριξης των μαχητικών αεροσκαφών Mirage με ανταλλακτικά, τον εκσυγχρονισμό των πυραύλων Exocet και θέματα που αφορούν στους πυραύλους μακρού πλήγματος Scalp.
Ερώτημα είναι εάν τέθηκε το θέμα της αγοράς δύο γαλλικών φρεγατών δεδομένου ότι η γαλλική διεύθυνση Εξοπλισμών DGA έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση για την απόκτησή τους από το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό με αντίτιμο και των 3 δισ. ευρώ.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.