Δραπέτης φυλακών συνελήφθη στην Πάτρααπό αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Ο αλλοδαπός που εξέτιε ποινή κάθειρξης 8 ετών και 6 μηνών για υπόθεση ναρκωτικών, αντίσταση και παράνομη είσοδο στη χώρα, είχε αποδράσει στις 16 Ιουλίου του 2017.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Πατρών, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς