Δωρεά αναπνευστήρα ΜΑΦ από την «Ευνομία» στο νοσοκομείο της Κω

Δωρεά αναπνευστήρα ΜΑΦ από την «Ευνομία» στο νοσοκομείο της Κω

Η δωρεά νοσοκομειακού αναπνευστήρα ΜΑΦ πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου «Ευνομία» δημοφιλή ηθοποιό κ. Λάκη Κομνηνό και την αντιπρόεδρο του Ινστιτούτου Αριάδνη Νούκα

anapnefstiras_evnomia
Ως ελάχιστη προσφορά για τη στήριξη της ελληνικής περιφέρειας και ιδιαίτερα των ακριτικών μας νησιών, το Ινστιτούτο Ελληνισμού, Οικονομικής και Κοινωνικής Δικαιοσύνης “ΕΥΝΟΜΙΑ” παρέδωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Κω ιατροτεχνολογική συσκευή (νοσοκομειακός αναπνευστήρας ΜΑΦ).

Παράδοση νοσοκομειακόυ αναπνευστήρα ΜΑΦ στοΓ Ν  Κ Υ  ΚΩ     Δωρεά του Ινστιτούτου Ελληνισμού, Οικονο

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του διοικητού του Γενικού Νοσοκομείου Κω. Τον αναπνευστήρα παρέλαβε ο διοικητής του νοσοκομείου Σταμάτης Βασιλειάδης.  
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και ευχαρίστησαν τα μέλη της “ΕΥΝΟΜΙΑΣ” για την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη που επέδειξαν με τη δωρεά τους, ο έπαρχος της Κω και Νισύρου κ. Ιωάννης Καμπανής, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Αστυνομικός Διευθυντής του νησιού και ο επρόσωπος του Μητροπολίτη Κω και Νισύρου αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Οικονομίκος καθώς και ο επιστημονικός σύμβουλος της «Ευνομίας» Αναστάσιος Καραΐσκος.
Τόσο ο πρόεδρος της ΕΥΝΟΜΙΑΣ Λάκης Κομνηνός όσο και η αντιπρόεδρος Αριάδνη Νούκα ευχήθηκαν η πρωτοβουλία τους αυτή «να βρεί και άλλους μιμητές για την αντιμετώπιση των δυσκολιών και των ελλείψεων που παρατηρούνται αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε και ιδιαίτερα να στηριχθούν οι ακρίτες μας και να νιώσουν ότι ολόκληρη η Ελλάδα ειναι παρούσα δίπλα τους».

Ειδήσεις σήμερα: 

Είναι οριστικό: Τα σχολεία ανοίγουν στις 7 Σεπτεμβρίου

Πάνω από 300 έλεγχοι για Covid-19 στα λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας σε μια μέρα

Κατέληξε 74χρονη με κορωνοϊό στο Παπανικολάου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης