Εγκληματική ομάδα διακινούσε ηρωίνη σε Κορινθία και Αττική

Εγκληματική ομάδα διακινούσε ηρωίνη σε Κορινθία και Αττική

Χειροπέδες σε έναν 57χρονο Έλληνα και έναν 36χρονο αλλοδαπό 

Korinthos-irwini
Την άκρη του νήματος για το ολοκληρωτικό «ξεδόντιασμα» μιας εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ηρωίνης στις περιοχές της Κορινθίας και της Αττικής βρήκαν μετά από συστηματική και πολύμηνη έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 57χρονο Έλληνα και έναν 36χρονο αλλοδαπό τους οποίους εντόπισαν σε περιοχές της Αττικής και αναζητούν τους άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους, που συμμετείχαν από τις 11 Μαρτίου ως την περασμένη εβδομάδα στην διακίνηση ηρωίνης. Μάλιστα, χρησιμοποιούσαν τηλεφωνικές συνδέσεις δηλωμένες στα στοιχεία αλλοδαπών και επικοινωνούσαν μεταξύ τους με συνθηματική ορολογία.

Κατά τις έρευνες στις κατοικίες των δύο μελών της σπείρας, κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 657,5 γραμμαρίων, σκόνη άγνωστης χημικής σύστασης βάρους 94,6 γραμμαρίων που εστάλη για ανάλυση, μια συσκευή για να συσκευάζονται κάψουλες με ναρκωτικά και πλήθος κενές και γεμάτες κάψουλες, αντικείμενα για τη χρήση ναρκωτικών, δύο κινητά και 1.600 ευρώ από την διακίνηση ναρκωτικών.

Ακόμη, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με επτά φυσίγγια στον γεμιστήρα το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση, τρεις θήκες όπλου και γεμιστήρων, καθώς και ένα σημειωματάριο με χειρόγραφες σημειώσεις για τις αγοραπωλησίες που εξετάζεται λεπτομερώς. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, παραβάσεις των νόμων για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τους αλλοδαπούς και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.


Eιδήσεις σήμερα

Καθηγητής Τούντας: Έχουν μολυνθεί τουλάχιστον 60.000 Έλληνες

Μύκονος: Στα βράχια «καρφώθηκε» το tender Αιγύπτιου μεγιστάνα

Λεφτά με το… τσουβάλι για τον Ερντογάν – Ξεκίνημα από Αφρική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης