Σαν να μην συνέβαινε τίποτα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης μια νεαρή Ελληνίδα για να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο, έχοντας μέσα σε μια από τις αποσκευές της ένα… πιστόλι το οποίο εντοπίστηκε άμεσα μόλις πέρασε από το μηχάνημα X-Ray!
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και η 23χρονη επιβάτιδα συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς του τμήματος Θήρας. Το πιστόλι το οποίο μετέφερε και στο πλαίσιο ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ήταν αεροβόλο κατασχέθηκε.
Η προανάκριση ερευνά για ποιο λόγο προσπάθησε να μεταφέρει το όπλο η νεαρή, η οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου κατηγορούμενη για παράνομη οπλοκατοχή.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.