ΔΕΔΔΗΕ: Πυρετωδώς οι εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης στην Εύβοια
Η κινητοποίηση των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ ήταν άμεση και από το πρωί έχουν κινητοποιηθεί 8 συνεργεία, με συνολικό αριθμό τεχνικού προσωπικού περίπου 30 άτομα
Ξεκίνησαν από τις πρώτες πρωινές ώρες οι εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης στην Εύβοια, όπως επισημαίνει ο ΔΕΔΔΗΕσε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας παράλληλα ότι αρκετές διακοπές ηλεκτροδότησης πραγματοποιήθηκαν για προληπτικούς λόγους με τις υποδείξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει ότι η κινητοποίηση των συνεργείων του ήταν άμεση και συγκεκριμένα από το πρωί έχουν κινητοποιηθεί 8 συνεργεία, με συνολικό αριθμό τεχνικού προσωπικού που φθάνει περίπου τα 30 άτομα, για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο δίκτυο από τη νεροποντή.
Αυτή την ώρα, τα συνεργεία συνεχίζουν πυρετωδώς τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθούν, όσο το δυνατόν ταχύτερα, τα χωριά Θεολόγος, Γέροντας, Πούρνος, Σκούντερι, Μίστρος, Μαυρόπουλο, Πισσώνας και Βατώντας, καθώς και τμήματα στις περιοχές Βασιλικό, Αμάρυνθος, Ερέτρια, Βαθύ, Πολιτικά, Νεροτριβιά και Νέα Αρτάκη.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς