Δεν βάζει μυαλό με τίποτα ένας ασυνείδητος, που συνελήφθη για δεύτερη φορά να οδηγεί μεθυσμένος και ενώ του είχε αφαιρεθεί για την προηγούμενη η άδεια ικανότητας οδήγησης! Μάλιστα, αυτή τη φορά ήταν και οπλισμένος σαν… αστακός!
Όταν τον σταμάτησαν αστυνομικοί της Ασφαλείας για να του κάνουν έλεγχο σε χωριό του Μεσολογγίου επειδή ήταν εμφανές ότι οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε κατάσταση μέθης, αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ κι έτσι προχώρησαν στην σύλληψή του. Μάλιστα, μέσα στο όχημα του βρήκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα μαχαίρι, ένα κουτί με ατσάλινα βλήματα, δύο φυσίγγια πυροβόλου όπλου και τρεις αμπούλες μεταλλικές αεροβόλου όπλου!
Από τον έλεγχο των εγγράφων του οδηγού διαπιστώθηκε ότι του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα κι έτσι σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του Κ.Ο.Κ., οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και παράβαση του νόμου για τα όπλα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.