Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Στο πλαίσιο αυτό την Παρασκευή 7 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (14.877) έλεγχοι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ήπειροκαι μετά τους ελέγχους που έγιναν βεβαιώθηκαν 17 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.
Σε όλες τις περιπτώσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα των 150 ευρώ.
Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το epiruspost.gr, δεν έχει βεβαιωθεί στην περιοχή παράβαση σε κατάστημα.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.