Τήνος: Εντοπίστηκε από το Λιμενικό 33χρονος κωπηλάτης και τρεις κολυμβητές σε θαλάσσια περιοχή
Εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου, για την ύπαρξη ενός 33χρονου ημεδαπού χειριστή σανίδας όρθιας κωπηλασίας (SUP), στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ρωμανού στην Τήνο.
Άμεσα, ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή από ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Τ/Χ σκάφος ”SAN ROMANO” Τ.Π. 1973-Ι και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.
O ανωτέρω εντοπίστηκε, καλά στην υγεία του, από το σκάφος ”SAN ROMANO”, το οποίο περισυνέλεξε τον 33χρονο καθώς και άλλους τρεις κολυμβητές, οι οποίοι είχαν προστρέξει σε βοήθεια, και τους μετέφερε με ασφάλεια στον λιμένα Αγίου Ρωμανού ν. Τήνου, ενώ από το Λιμεναρχείο Τήνου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.