Ό,τι είχε και δεν είχε μια ηλικιωμένη, της τα άρπαξε ένας απατεώνας που χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων και ισχυρίστηκε ότι είναι υπάλληλος της Δ.Ε.Η., που τάχα θα επιδιόρθωνε βλάβη στον πίνακα παροχής ρεύματος.
Ο δράστης έπεισε την άτυχη ηλικιωμένη ότι υπήρχε κίνδυνος να ξεσπάσει πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα και την «συμβούλεψε» να βγάλει από το σπίτι όσα χρήματα και τιμαλφή είχε, δήθεν για να μην καούν. Η γριούλα τον πίστεψε και έβγαλε τα χρυσαφικά της και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, τα οποία ο «μαϊμού» τεχνικός άρπαξε και έγινε καπνός.
Το περιστατικό είχε συμβεί στις 6 Ιουλίου και εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο Έλληνας δράστης ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.