Φάρσαλα: Θα ψώνιζε με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ
Η παραχαράκτρια συνελήφθη όταν επιχείρησε να πληρώσει τον καφέ της με αποτυχημένη... φωτοτυπία
Μάνος Τσαγκαράκης
Αποτυχημένη... φωτοτυπία ήταν το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ με το οποίο μια Ελληνίδα επιχείρησε να πληρώσει τον καφέ που αγόρασε από μια καφετέρια στα Φάρσαλα, το μεσημέρι του Σαββάτου! Όπως αποδείχθηκε, σκόπευε να διοχετεύσει και άλλα τέτοια «μαϊμού» ευρώ στην αγορά της κωμόπολης.
Ο υπάλληλος που παρέλαβε το χαρτονόμισμα διαπίστωσε αμέσως ότι ήταν πλαστό και ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα και δεν άργησαν να εντοπίσουν την παραχαράκτρια. Της πέρασαν χειροπέδες και της έκαναν σωματική έρευνα, κατά την οποία βρέθηκαν στην κατοχή της ακόμη τέσσερα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
Η γυναίκα προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Φαρσάλων, όπου σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και απάτη με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έκανε τα ψώνια της με «πέτσινο» χρήμα και σε άλλες περιοχές.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.