Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε παγκάκι στη στάση του ΟΑΣΘ
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Εγνατίας – Εντοπίστηκε από εργαζόμενο στην περιοχή
Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας 53 ετών σε παγκάκι στάσης του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.
Ο άντρας, όπως αναφέρει και το GRTimes.gr, βρέθηκε από εργαζόμενο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες θανάτου του. Ο εργαζόμενος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, όπου έστειλε ασθενοφόρο, ωστόσο οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ φως στα αίτια θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή.
Ο άνθρωπος που τον είδε τελευταίος ζωντανό είναι ένας υπάλληλος από το απέναντι ψητοπωλείο. Όπως είπε στο Grtimes.gr, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή σφάδαζε και φώναζε για βοήθεια.
Ο μάρτυρας ειδοποίησε το ΕΚΑΒ αλλά πριν φτάσει το ασθενοφόρο ο άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή και, σύμφωνα με όσα του είπαν οι διασώστες, πέθανε από καρδιά.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης