Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό έξω από την Πρέβεζα
Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά – πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο να καταλήξει εκτός οδοστρώματος στο πρανές
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, λίγο μετά από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.
Στο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκησαν δύο οχήματα τα οποία συγκρούστηκαν μετωπικά – πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο να καταλήξει εκτός οδοστρώματος στο πρανές.
Ο οδηγός αυτού του οχήματος, ο οποίος βρέθηκε εκτός οχήματος, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Πρέβεζας και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και η τροχαία Πρέβεζας η οποία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία