Μεσσηνία: Δυο αλλοδαποί διέρρηξαν σχολείο και σπίτι

Μεσσηνία: Δυο αλλοδαποί διέρρηξαν σχολείο και σπίτι

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας

Messinia-klopes-sxoleio
Στο διάστημα από τις 5 ως τις 9 Ιουνίου είχαν «χτυπήσει» ένα Δημοτικό σχολείο και το σπίτι μιας γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 25 χρόνων οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος.

Οι δράστες είχαν αρπάξει από το σχολείο ηλεκτρονικές συσκευές και τα χρυσαφικά της γυναίκας, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους όταν εξιχνιάστηκαν οι κλοπές και αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Οι δυο νεαροί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

*** Ένα λεωφορείο που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή των Σερρών διέρρηξε ένας Έλληνας και «ξήλωσε» από αυτό ένα ηχοσύστημα αξίας 120 ευρώ, το οποίο βρέθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Σιδηροκάστρου και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μια αλλοδαπή, η οποία προσπάθησε να κλέψει προϊόντα αξίας 200 ευρώ από μια επιχείρηση που διέρρηξε στο Ρέθυμνο. Η δράστιδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με την κατηγορία της κλοπής.

Ειδήσεις σήμερα:

Παρατείνονται μέχρι τις 31 Ιουλίου τα μέτρα για τις παραλίες

«Έπεσαν κεφάλια» στον ΠΑΟΚ για την γκάφα με τα ληγμένα δελτία και τον κίνδυνο απώλειας βαθμών

Ουκρανή παρουσιάστρια έχασε το δόντι της σε ζωντανή μετάδοση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης