Εργαστήριο εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης στη Μεσσηνία

Εργαστήριο εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης στη Μεσσηνία

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας

Messinia-ergastirio-kannabis
Πλήρη εξοπλισμό για την εσωτερική καλλιέργεια κάνναβης με ανεμιστήρες, λάμπες και άλλα σύνεργα είχε εγκαταστήσει ένας 40χρονος αλλοδαπός μέσα σε μια αγροικία σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία, όπου έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί ύστερα από πληροφορίες.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και του αστυνομικού τμήματος Γαργαλιάνων ερεύνησαν εξονυχιστικά όλους τους χώρους και «ξήλωσαν» το παράνομο εργαστήριο, στο οποίο κατέσχεσαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 198 γραμμαρίων που βρήκαν μοιρασμένες σε 18 γυάλινα βαζάκια.

Στην αγροικία βρέθηκαν, ακόμη, ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο ο 40χρονος δεν είχε άδεια κατοχής, μια συσκευή εκτόξευσης σπρέι πιπεριού και μια ζυγαριά ακριβείας. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Μία σύλληψη για ναρκωτικά και στη Λιβαδειά

Έρευνα στην κατοικία ενός Έλληνα στη Λιβαδειά έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης και κατέσχεσαν δυο γυάλινες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 135 γραμμαρίων, ένα φιαλίδιο με σπόρους κάνναβης, 184 χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, μια μεταλλική συσκευή καπνίσματος, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και 230 ευρώ. Μια από τις ζυγαριές είχε εμφανή υπολείμματα μιας λευκής σκόνης, η χημική σύσταση της οποίας διερευνάται από τα εργαστήρια της Αστυνομίας. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Μπούκαραν» στο νοσοκομείο Ξάνθης για να πάρουν ασθενή με Covid-19 – Παρενέβη η αστυνομία

Μετανάστες με ναρκωτικά και μαχαίρια σε Μόρια και Μυτιλήνη

Μυτιλήνη: Σκόπευε να μπει οπλισμένος στο αεροπλάνο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης