Ναρκωτικά σε Δράμα και Έδεσσα: Συλλήψεις για μίνι χασισοφυτείες
Όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα πέντε δενδρύλλια κάνναβης, έστησαν ενέδρα για να συλλάβουν τον καλλιεργητή
Μάνος Τσαγκαράκης
Μέσα σε μια δασική περιοχή κοντά στην Έδεσσα, είχε εγκαταστήσει ένα αυτοσχέδιο θερμοκήπιο στο οποίο διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε μια μίνι χασισοφυτεία ένας 29χρονος Έλληνας! Η εγκατάσταση, όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Έδεσσας.
Όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους μέχρι 1,50 μέτρου που υπήρχαν μέσα στο θερμοκήπιο, έστησαν ενέδρα για να συλλάβουν τον καλλιεργητή. Μόλις εμφανίστηκε ο 29χρονος, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας, ενώ τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με το θερμοκήπιο.
*** Η επιτόπια έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός Έλληνα στη Δράμα, αποκάλυψε ότι στην αυλή του καλλιεργούσε μια μικρή χασισοφυτεία από 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 20 έως 90 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης συνελήφθη, ωστόσο κατά την έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό της κατοικία τους δεν βρέθηκαν άλλα επιβαρυντικά στοιχεία κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία μόνο για καλλιέργεια ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.