Υδροπονική κάνναβη, κοκαΐνη και όπλα σε σπίτι στο Ηράκλειο

Υδροπονική κάνναβη, κοκαΐνη και όπλα σε σπίτι στο Ηράκλειο

Ο ένοικος του σπιτιού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

Hrakleio-ydroponiki-kannabi-opla
Ολόκληρο οπλοστάσιο διατηρούσε δίπλα στο εργαστήριο για την παραγωγή κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο καλλιέργειας που είχε στήσει στο σπίτι του στο Ηράκλειο ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη κατά την διάρκεια επιχείρησης που εκτελέστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών!

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην κατοικία του, βρέθηκε ο εξοπλισμός που αποτελούνταν από λάμπες φωτισμού και θέρμανσης, σύστημα εξαερισμού, φίλτρο αέρος, υγρασιόμετρο, ανεμιστήρες και άλλα εξαρτήματα, στο οποίο ο δράστης καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 22 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή “σοκολάτας”, 91 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Σε άλλους χώρους του σπιτιού, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το οπλοστάσιο του συλληφθέντος που απαρτιζόταν από τρία πιστόλια, δυο κυνηγετικά όπλα, 875 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, μια βαλλίστρα και δυο... σπαθιά, ενώ κατέσχεσαν και 2.295 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες. Ο ένοικος του σπιτιού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλία: Έθαψαν τρία κιλά ηρωίνης, λήστεψαν γριούλα και διέρρηξαν 17 σπίτια!

Θρίλερ στον Πειραιά: Εντοπίστηκε πτώμα στα Βοτσαλάκια με σακούλα στο κεφάλι

Τροχαίο στον Φάρο Ψυχικού - Αυξημένη κίνηση σε Κηφισίας και Κηφισό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης