Διαδικτυακή καμπάνια για τη συλλογή υπογραφών προκειμένου να ασκηθεί πίεση στην Τουρκία και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ώστε να μην μετατραπεί σε τζαμί η Αγιά Σοφιά ξεκίνησε στην πλατφόρμα avaaz.org.
- Την UNESCOνα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αποτρέψει ενδεχόμενη αλλαγή του status quo της Αγίας Σοφίας, διασφαλίζοντας ότι η Τουρκία θα τιμήσει την υπογραφή της στη Σύμβαση του 1972, βάσει της οποίας η αλλαγή status ενός Μνημείου Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, προϋποθέτει απόφαση της Διακυβερνητικής Επιτροπής της UNESCO
Από τα γυναικεία sneakers με τις αναπάντεχες χρωματικές λεπτομέρειες μέχρι τα suede μποτάκια και τις γόβες, η νέα συλλογή FW26/27 της Parex προτείνει συνδυασμούς που ισορροπούν ανάμεσα στην άνεση και τη σύγχρονη αισθητική.