Θεσσαλονίκη: ΙΧ συγκρούστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ο οδηγός μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής επί της οδού Αγίου Δημητρίου, μετά τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αμύνης, στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου thestival.gr.
Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, εισήλθε στην αντίθετη κατεύθυνση κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με διερχόμενο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Από το περιστατικό, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα δύο οχήματα αλλά και ο τραυματισμός του οδηγού του ΙΧ.
Ο οδηγός μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.